Gældsrådgivning – få professionel hjælp til din gæld

Få hjælp til at blive gældsfri med gældsrådgivning

Vi har mange års erfaring i at yde finans- og gældsrådgivning til gældsramte kunder, og vi ved, at det nytter at gribe ind og tage fat om problemerne i stedet for bare at lade stå til. Som eksperter i professionel gældsrådgivning ved vi også, at der altid er en vej ud af økonomiske problemer. Og vi ved hvad det kræver, for at du kan komme godt videre med dit liv og slippe for de daglige bekymringer.

Vi tager dialogen med dine kreditorer

Der kan være mange forskellige årsager til, at gælden er vokset dig over hovedet. Men noget af det, de fleste af vores kunder, der slås med stor gæld, kan nikke genkendende til, er den psykiske belastning over ikke at kunne betale regningerne. Frygten, for at tage kontakt til kreditorerne, fylder også rigtigt meget. Derfor tilbyder vi at blive din finansrådgiver og tage dialogen med dine kreditorer, hvorefter vi sammen finder nogle holdbare løsninger, så du slipper for at bekymre dig om rykkere, der dumper ind i postkassen samt ubehagelige opkald og besøg.

Med finansrådgivning kommer du fri af presset

Vores ekspertise inden for gældsrådgivning og gældssanering gør, at vi ved, at der altid er lys forude, idet vi har hjulpet mange kunder med at få styr på gælden. Vi forstår bedre end nogen anden, at det kan være svært at se sig ud af en økonomi, der er løbet løbsk.

Det er kendetegnende for de fleste, der slås med økonomien, at de holder oplysningerne om deres økonomi tæt ind til kroppen, fordi de ikke ønsker, at omverdenen skal kende til deres situation. Vi tilbyder at overtage forhandlingerne med dine kreditorer, så du ikke hele tiden skal komme med forklaringer/bortforklaringer, indgå aftaler, du måske godt ved, du ikke kan overholde osv. Hos os får du en tryg og professionel gældsrådgivning i øjenhøjde.

Vi står klar med professionel gældsrådgivning

Fordele ved at vælge os som din gældsrådgiver:

  • Vi laver en grundig gennemgang af din privatøkonomi.
  • Vi hjælper dig med at forhandle med dine kreditorer – det kan være banken eller andre kreditorer.
  • Vi overtager dialogen, så du slipper for presset.
  • Såfremt du selv foretrækker at stå for processen, kan vi rådgive og vejlede dig i, hvordan du selv kan gribe forhandlingerne med kreditorerne an.
  • Vi tager evt. fogedretsmøderne for dig

Har du brug for gældsrådgivning? Kontakt os på tlf. 2970 6655 

Se eksempler på opgaver, vi har løst.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne