Løste opgaver inden for boligkøb og boligfinansiering

Nedenfor finder du nogle opgaver, vi har løst for kunder med hensyn til boligkøb og boligfinansiering 

Anna og Jens, et par i starten af fyrrerne, ville købe deres første hus. De havde sparet en del penge sammen, men ville gerne have vores hjælp til at sikre den bedste og billigste finansiering af huset.

Da parret havde fundet deres drømmehus, stod vi for forhandlingerne med 3 realkreditinstitutter og 3 banker, herunder indhentning af de nødvendige økonomiske oplysninger og udarbejdelse af diverse økonomisk beregninger. Den valgte finansiering gav parret en årlig besparelse på kr. 7.000 hvert år i 30 år.

Vi havde på forhånd aftalt et fast honorar til os på kr. 10.000 incl. moms.

Vi blev kontaktet af Linda og Jørgen, et par i slutningen af 30’erne, der gerne ville købe et sommerhus.

Linda og Jørgen ønskede at kende de økonomiske konsekvenser ved sommerhuskøbet, således at de inden købet vidste, om deres økonomi kunne bære det, og ikke mindst hvilken type sommerhus, deres økonomi kunne bære.

Vi gennemgik deres budget, deres skatteforhold, lavede beregninger over konsekvenserne for deres budget samt deres skatteforhold ved et køb af sommerhus.

Honoraret til os blev kr. 5.000 + moms.

Martin, en ung mand på 28 år, der arbejder i IT-afdelingen på en større uddannelsesinstitution, ønskede at købe sin første lejlighed, hvorfor han henvendte sig til os og bad om hjælp til dette.

Finansieringen havde Martin fået på plads, så det var kun selve købet, vi skulle hjælpe ham med, og igennem en periode på 4 måneder kiggede vi sammen på 3 ejerlejligheder og 2 andelslejligheder.

Vores opgave var at gennemgå papirerne på den lejlighed, Martin havde fundet, besigtige den sammen med ham og gennemføre forhandlingerne med ejendomsmægleren.

Den andelslejlighed, som Martin valgte at købe, var udbudt til kr. 550.000, men det lykkedes os, at få den forhandlet ned til kr. 450.000.

Vores honorar blev på kr. 16.000 incl. moms

Kristian, en mand i midten af 40’erne kontaktede os, idet han var dybt frustreret. Hans pengeinstitut behandlede ham som et uartigt barn, når han talte med dem.

Kristian boede i en andelsbolig i København, men var blevet mæt af byen og ville gerne ud på landet og bo.

Andelsboligen blev solgt 10 min. efter den var sat til salg.

Vi hjalp Kristian med at finde et nyt pengeinstitut og købe ny bolig, og han har nu fået sin Morten Korch-idyl, som han så brændende ønskede sig. Ejendommen blev overtaget 4 mdr. efter han havde kontaktet os.

Sagsbehandlingen med gennemgang af forsikringer, købsaftale, skødeskrivning, diverse bankmøder m.m. varede 4 mdr. og kostede Kristian kr. 18.000 incl. moms.

Har du brug for vores hjælp? Kontakt os på tlf. 29706655 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne