Få hjælp til din privatøkonomi

Har du brug for rådgivning omkring om privatøkonomi?

Hos AktivFinans har vi mange års erfaring med rådgivning til private omkring deres privatøkonomi, og vi har hjulpet mange kunder ud af en uoverskuelig økonomisk situation, og givet dem overblik over deres økonomi og ro i maven. Hos Aktivfinans gør vi en dyd ud af at hjælpe med din privatøkonomi, så din situation bliver optimal.

Når privatøkonomien ikke rækker til alle dine udgifter

Du synes egentlig, at du har en rimelig indtægt, men inden måneden er gået, er der ikke flere penge tilbage på kontoen til hverken regninger eller mad. Det kan betyde, at der er regninger, der ikke bliver betalt, og måske fristes du til at låne penge for at kunne betale dine regninger og for at få mad på bordet. Du oplever, at du sidder fast i luksusfælden uden at opleve nogen som helst form for luksus. Sådan behøves det ikke at være, men du har måske behov for hjælp til din privatøkonomi for at komme videre.

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over din privatøkonomi

Vi hjælper dig gerne med økonomisk rådgivning, herunder vejledning og værktøjer, så du selv fremadrettet kan styre din økonomi og slippe for det store problem, at du ikke har penge nok sidst i måneden. Vi giver dig alle redskaber til at slippe ud af luksusfælden.

Få hjælp til din privatøkonomi, kontakt os nu på tlf. 2970 6655

Vil du have mere ud af dine penge?