Opgaver vi har løst inden for gældssanering

Nedenfor kan du se en af de opgaver, vi har løst vedrørende gældssanering

Lisbeth, en af vores kunder, havde en større gæld, der stammede fra en skilsmisse samt salg af ejendom med underskud, og vi har søgt om gældssanering for hende ad 2 omgange.

Første gang gik den ikke igennem, idet Lisbeth ikke var sikker på, at hun kunne blive boende i sin bolig, da huset, som hun boede i, var sat til salg.

Men heldigvis fik Lisbeth lov til at blive boende i huset, da det var blevet solgt, og med en lejekontrakt, der var uopsigelig, var vejen banet for en ny ansøgning om gældssanering.

Lisbeth har nu fået bevilget gældssanering, og hun er meget, meget glad, for om 5 år skylder hun ikke længere nogen noget. Og hun skal ikke længere møde op i fogedretten pga. gæld, som hun ikke kan betale.

Regningen fra os blev på 14.000 kr. incl. moms.

Man skal ikke altid acceptere afgørelsen af en gældssaneringssag i Skifteretten!

Vi har hjulpet en af vores kunder, Jeanette, med at søge om gældssanering. Jeanette er fleksjobber, og har et job, som passer til de udfordringer hun nu har.

Arbejdspladsen ligger 60 km fra hjemmet.

Skifteretten afviste at indstille Jeanette til gældssanering, idet dommerfuldmægtigen syntes, at Jeanette skulle finde sig et job i nærheden af sin bopæl, da hun mente, transportudgifterne var for store i forhold til vores kundes løn. Som sagt, så gjort! Gældssaneringen blev afvist!

Vi ankede straks sagen til Østre Landsret, og der fik vi en kendelse, der betød at gældssaneringen nu kan indledes!

Så ergo! Man skal ikke altid bøje hovedet og sige “Javel”.

Vil du have hjælp til at søge om gældssanering? Kontakt os på tlf. 29706655 

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne