Gæld Gældsrådgivning - få dig en finansrådgiver - det nytter

Ved professionel gældsrådgivning giver vi din økonomiske situation et skub i den bedst mulige retning

Vi har mange års erfaring i at yde rådgivning til gældsramte kunder, og vi ved, at det nytter at gribe ind og tage fat om problemerne i stedet for bare at lade stå til. Som eksperter i professionel gældsrådgivning ved vi også, at der altid er en vej ud af økonomiske problemer. Og vi ved hvad det kræver, for at du kan komme godt videre med dit liv og slippe for de daglige bekymringer.

Lad os tage dialogen med dine kreditorer

Der kan være mange forskellige årsager til, at gælden er vokset dig over hovedet. Men noget af det, de fleste af vores kunder, der slås med stor gæld, kan nikke genkendende til, er den psykiske belastning over ikke at kunne betale regningerne. Frygten, for at tage kontakt til kreditorerne, fylder også rigtigt meget. Derfor tilbyder vi at tage dialogen med dine kreditorer, hvorefter vi sammen finder nogle holdbare løsninger, så du slipper for at bekymre dig om rykkere, der dumper ind i postkassen samt ubehagelige opkald og besøg.

Vi hjælper dig med at komme fri af presset fra banker og kreditorer og skaber overblik over din økonomi

Vores ekspertise inden for gældsrådgivning og gældssanering gør, at vi ved, at der altid er lys forude, idet vi har hjulpet mange kunder med at få styr på gælden. Vi forstår bedre end nogen anden, at det kan være svært at se sig ud af en økonomi, der er løbet løbsk.

Det er kendetegnende for de fleste, der slås med økonomien, at de holder oplysningerne om deres økonomi tæt ind til kroppen, fordi de ikke ønsker, at omverdenen skal kende til deres situation. Vi tilbyder at overtage forhandlingerne med dine kreditorer, så du ikke hele tiden skal komme med forklaringer/bortforklaringer, indgå aftaler, du måske godt ved, du ikke kan overholde osv.

Vi står klar til at hjælpe dig

Fordele ved at vælge os som din gældsrådgiver:

  • Vi laver en grundig gennemgang af din privatøkonomi.
  • Vi hjælper dig med at forhandle med dine kreditorer – det kan være banken eller andre kreditorer.
  • Vi overtager dialogen, så du slipper for presset.
  • Såfremt du selv foretrækker at stå for processen, kan vi rådgive og vejlede dig i, hvordan du selv kan gribe forhandlingerne med kreditorerne an.

Har du brug for vores hjælp? Kontakt os på tlf. 29706655 

Se eksempler på opgaver, vi har løst.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne